Parkim Ayaz

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Parkim Ayaz
 • 63 slika
 • Naša preporuka

PARKIM AYAZ HOTEL BODRUM 4* Hotel zauzima pšovršinu od 20.000m2. Otvoren je 1988 godine, a zadnji put renoviran 2022 godine. Položaj Hotel se nalazi u zalivu Gumbet, udaljen 40 km od aerodroma Bodrum Milasi 3 km od centra Bodruma. Smještaj Hoptel raspolaže sa 360 soba. 266 Standardnih ( 20m2 ), 14 Delux ( 30m2 ), 21 Superior ( 30m2 ) i 59 Family soba ( 35m2 ). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, Jac

O Parkim Ayaz

PARKIM AYAZ HOTEL BODRUM 4* Hotel zauzima pšovršinu od 20.000m2. Otvoren je 1988 godine, a zadnji put renoviran 2022 godine.

 • Položaj

  Hotel se nalazi u zalivu Gumbet, udaljen 40 km od aerodroma Bodrum Milasi 3 km od centra Bodruma.

 • Smještaj

  Hoptel raspolaže sa 360 soba. 266 Standardnih ( 20m2 ), 14 Delux ( 30m2 ), 21 Superior ( 30m2 ) i 59 Family soba ( 35m2 ). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, Jacuzzi samo u Superior sobama, fen, split klima sistem, direktnu telefonsku liniju, sef ( uz doplatu ), set za kafu i čaj ( samo u Superior i delux sobama ), mini bar, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

 • Usluga

  All inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćna supa, snack tokom dana, vrijeme za kafu i čaj, sladoled u određenim satima, A la Carte restorani besplatno jednom u toku boravka uz rezervaciju unaprijed, dječiji buffet u glavnom restoranu. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 24:00 sati. Dodatno se plaćaju: sva uvozna, flaširana i energetska pića, pića koja nisu na menu listi, Turska kafa, svježe cijeđeni sokovi, pića u A la Carte restoranu, room service.

 • Sadržaj

  Glavni restoran gdje se služi švedski sto, A la Carte restorani:; Riblji i Talijanski restorani, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Uz doplatu su usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, telefon, fax, internet kutak, taxi servis, šoping centar. WIFI internet besplatan je samo u lobby dijelu.

 • Plaža

  Hotel posjeduje sopstvenu pješćano - šljunkovitu plažu dugu 250 metara. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela. Peškire za plažu moguće je dobiti uz depozit.

 • Sport i zabava

  3 vanjska bazena ( od kojih je jedan sa toboganom, a jedan sa Jacuzzijem ), dječiji mini klub za djecu od 04 -12 godina, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitness, pikado, odbojka na plaži, stoni tenis, tenis, animacijski programi. Usluge uz doplatu su masaža i sportovi na vodi,

 • Napomena

  Hotel zadržava pravo promjene u sezoni određenih sadržaja a da pri tome na obavijesti treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

 • Web stranica hotela

Lokacije