Caja by Maxx Royal

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Caja by Maxx Royal
  • 42 slika

VOYAGE TURKBUKU 5* - Hotel je udaljen od aerodorma Milas 45km. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. 75m duga pjeskovito-šljunkovita plaža sa molom Položaj : Hotelski Resort se prostire na površini od 41.000m2, od centra grada Turkbuku udaljen je 2 km, centra Bodruma 22 km I od aerodroma Bodrum Milas 45 km. Smještaj : 200 soba raspoređenih u hotelskom dijelu I Bungalovima + 1 soba za osobe sa inv

O Caja by Maxx Royal

VOYAGE TURKBUKU 5* - Hotel je udaljen od aerodorma Milas 45km. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. 75m duga pjeskovito-šljunkovita plaža sa molom
 
Položaj
Hotelski Resort se prostire na površini od 41.000m2, od centra grada Turkbuku udaljen je 2 km, centra Bodruma 22 km I od aerodroma Bodrum Milas 45 km.
 
Smještaj
200 soba raspoređenih u hotelskom dijelu I Bungalovima + 1 soba za osobe sa invaliditetom. Standardne hotelske sobe ( 20m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom  ili 1 odvojeni krevet, max.2pax+inf, sve sa Francuskim balkonom ), Standardne sobe u Bungalovima ( 30m2, jedna spavaća soba sa Francuskim krevetom, max.2pax+1chd ), Porodične sobe u Bungalovim ( 36m2,  dvije spavaće sobe – u jednoj Francuski krevet, a u drugoj  1 odvojeni krevet, jendo kupatilo, max.4pax+inf ). Pomoćni ležaj u svim sobama je sofa. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, papuče,klima uređaj, sef, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda, bezalkoholna pića, pivo, 1x17 cl bijelog I 1x17 cl crvenog vina, čips, keks I čokoladice dopunjavaju se dnevno ), LCD TV sa satelitskim programima I muzičkim kanalima, balkon ili terasa ili Farncuski balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive – švedski stol za doručak, ručak I večeru, ponoćni snack, dječiji , vegetarijanski I dijetalni buffet, snack tokom dana, svježi sok od narandže samo za doručak, lokalna I određena standardna uvozna alkoholna I bezalkoholna pića,Lobby bar 24h,  bar na na plaži I kraj bazena, slastičatna, sladoled u određenom vremenskom interval. Koncept ne uključuje: Premium pića, ostala pića koja nisu na menu listi, svježe cijeđene sokove, A la Carte restorani uz rezeravciju unaprijed.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A la Cartre restorani: Turski I Riblji, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Dodatno se naplaćuje: Usluge doktora, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon , fotograf, taxi servis. WIFI internet besplatan u javnim dijelovima hotela.
 
Plaža: 
75m duga pjeskovito-šljunkovita plaža sa molom I besplatnim ležaljkama, suncobranima, peškirima I madracima na plaži I kraj bazena.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle I djecu, Aqua park sa 2 tobogana ( otvoren od 10.00 – 12.30h I od 14.00 – 18.00h), fitness centar, sauna, boćanje, pikado, odbojka na plaži, aerobic, mini fudbal, mini golf, teniski teren. Doplaćuju se: Sportovi na vodi, masaže I usluge Spa & Wellness centra. Mini klub za djecu ( Tugi Kids World ) od 4 – 123 godina sa različitim programima. Animacijski dnevni I večernji programi, muzika uživo.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.
 

Lokacije