Grand Yazıcı Club Marmaris Palace

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Marmaris
  • Grand Yazıcı Club Marmaris Palace
  • 51 slika
  • Naša preporuka

GRAND YAZICI CLUB MARMARIS PALACE Marmaris Položaj Hotel Grand Yazici otvoren 1992. godine, a renoviran 2018/2019. je smješten u regiji Marmaris, udaljen 6 km od centra Marmarisa i 90 km od aerodroma Dalaman. Smještaj Hotel ima ukupno 459 soba, 187 soba u glavnoj zgradi (pet spratova) i 272 sobe u bungalovima. Standardne sobe u bungalovima/vilama ( ROH, pogled kopno, vrt ili more): 26 m2, max. 2 A

O Grand Yazıcı Club Marmaris Palace

GRAND YAZICI CLUB MARMARIS PALACE Marmaris

  • Položaj

    Hotel Grand Yazici otvoren 1992. godine, a renoviran 2018/2019. je smješten u regiji Marmaris, udaljen 6 km od centra Marmarisa i 90 km od aerodroma Dalaman.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 459 soba, 187 soba u glavnoj zgradi (pet spratova) i 272 sobe u bungalovima. Standardne sobe u bungalovima/vilama ( ROH, pogled kopno, vrt ili more): 26 m2, max. 2 ADL+2 CHD (djeca uzrasta 0 – 12,99 god.) ili 3 ADL + 1 infant (0 – 1,99 god.), 1 francuski ležaj, 1 krevet, 1 sofa, balkon, kupatilo (tuš kabina, WC), LED TV, centralna klima, telefon (dodatno se plaća), set za čaj i kafu, sef, pod od laminata, besplatan Wi-Fi, mini bar (pivo i bezalkoholna pića besplatni su na dan ulaska, kasnije besplatna voda i mineralna voda se nadopunjuju naknadno). Standardne sobe u glavnoj zgradi (pogled kopno ili more): 24 m2 max. 3 pax., 1 francuski ležaj, 1 krevet, balkon, kupatilo ((tuš kabina, WC), LED TV, centralna klima, telefon (dodatno se plaća), set za čaj i kafu, sef, pod od laminata, besplatan Wi-Fi, mini bar (pivo i bezalkoholna pića besplatni su na dan ulaska, kasnije besplatna voda i mineralna voda se nadopunjuju naknadno). Family sobe (glavna zgrada/bungalovi) ROH, pojedine su sobe odvojene vratima, 45-50 m2, max. 4 pax + 1 infant (0-1,99 god.), 1 francuski ležaj, dva kreveta, 1 fotelja na razvačenje, balkon, kupatilo (tuš kabina, WC), LED TV, centralna klima, telefon (dodatno se plaća), set za čaj i kafu, sef, pod od laminata, besplatan Wi-Fi, mini bar (pivo i bezalkoholna pića besplatni su na dan ulaska, kasnije besplatna voda i mineralna voda se nadopunjuju naknadno). King vila (pogled more) ima veliku terasu, privatni ulaz i vrt, 100 m2 dvije spavaće sobe, jedna dnevna soba, max. 5 pax. U jednoj sobi je francuski ležaj a u drugoj 2 posebna kreveta. U dnevnoj sobi je kauč i jedan krevet na rasklapanje), 2 kupatila (tuš kabina, WC), 3 LED TV, split klima, telefon (dodatno se naplaćuje, svaka soba je međusobno povezana), set za čaj i kafu, 2 sefa, pod od keramike, besplatan Wi-Fi, mini bar (full vip set koji se obnavlja svaki dan, svježe cijeđeni sokovi). Villa Rose (pogled more) posebno je dizajnirana i samo je jedna u hotelu, duplex, privatni ulaz i vrt, 200 m2, max. 6 ADL + 1 CDH (0-12,99), moguć prilaz brodu, u vanjskom dijelu nalazi se mali bazen i prostor za jelo, besplatan Wi-Fi. Na gornjam spratu su 3 spavaće sobe i 1 garderober; jedna spavaća soba ima francuski ležaj i kupatilo, druga soba ima francuski ležaj i kupatilo, treća soba ima jedan krevet za djecu. Na donjem spratu je jedna spavaća soba (francuski ležaj i kupatilo, dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, pod od laminata, besplatan Wi-Fi, split klima, telefon (dodatno se naplaćuje), sef, Smart Tv, Netflix, Bluetooth Audio Sistem, mini bar (full vip set koji se obnavlja svaki dan, svježe cijeđeni sokovi).

  • Usluga

    All inclusive: Glavni restoran na bazi švedskog stola, snack bar, besplatan sladoled u glavnom restoranu u periodu ručka i večere, lokalna bezalkoholna pića, između 10:00 i 04:00 domaća i uvozna alkoholna pića besplatno. Koncept ne uključuje: premium uvozna pića, kvalitetna vina, svježe cijeđene sokove, pića koja nisu na meniju glavnog restorana, sva pića u mini baru koja nisu standardna dodatno se naplaćuju). U toku doručka u glavnom restoranu se ne služi alkohol. Posebno se plaćaju: invalidska kolica, doktor, frizer, vešeraj, hemijska čistionica, fotograf, šoping cantri, rent a car. Hotel nije animal free – kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak.

  • Sadržaj

    A la Carte restorani uz nadoplatu sa prethodnom rezervacijom : turska, azijska, talijanska kuhinja i riblji restoran. Barovi u krugu hotelskog kompleksa, bar na plaži.

  • Plaža

    Hotel ima plažu dugu 380 metara, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima, peškirima i kabinama za presvlačenje. Paviljoni na plaži se rezervišu i posebno plaćaju.

  • Sport i zabava

    Hotel ima 3 otvorena bazena, 1 bazen za djecu i jedan zatvoreni bazen. Dnevni i noćni program uz animatore, muzika uživo, tematske zabave, amfiteatar, aqua park, dječiji klub, hamam, sauna, fitnes centar, tenis, stolni tenis, mini košarka, mini golf, pikado. Posebno se naplaćuju: sportovi na vodi, SPA & Beauty centar, masaže, tretmani, piling i tretman u hamamu, oprema za tenis i obuka.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja. NAPOMENA: TOKOM SEZONE HOTEL IMA PRAVO DA IZMJENI SADRŽAJE BEZ OBAVJEŠTAVANJA TREĆEG LICA

  • Web stranica hotela

Lokacije