Mirage World Hotel

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Marmaris
  • Mirage World Hotel
  • 35 slika

MIRAGE WORLD 4* Icmeler Položaj MIRAGE WORLD hotel se nalazi u regiji Icmeler, udaljen je 9 km od Marmarisa. Od aerodroma Dalaman udaljen je 90 km, a od aerodroma u Bodrumu 130 km. Zauzima površinu od 10.000 m² i sastoji se od 4 petospratne zgrade i dvije annex zgrade. Izgrađen je 1993. a renoviran 2020. godine. Smještaj svom sastavu ima ukupno 197 soba koje mogu biti standardnog i porodičnog tipa

O Mirage World Hotel

MIRAGE WORLD 4* Icmeler

  • Položaj

    MIRAGE WORLD hotel se nalazi u regiji Icmeler, udaljen je 9 km od Marmarisa. Od aerodroma Dalaman udaljen je 90 km, a od aerodroma u Bodrumu 130 km. Zauzima površinu od 10.000 m² i sastoji se od 4 petospratne zgrade i dvije annex zgrade. Izgrađen je 1993. a renoviran 2020. godine.

  • Smještaj

    svom sastavu ima ukupno 197 soba koje mogu biti standardnog i porodičnog tipa. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), mini bar (voda), Wi-Fi internet, sef (plaća se), individualni klima uređaj, telefon, fen, tuš, televizor. Standardne sobe površine su 24m², namijenjene su za max 3 osobe, neke od njih imaju pogled na bazen. Tri standardne sobe na prvom spratu namenjene su za osobe sa posebnim potrebama. Deluxe sobe namijenjene su za 3+1 osobu, površine su 40m². Deluxe sobe sa đakuzijem na terasi, namijenjene su za 3+1 osobu, površine su 40m². Porodične sobe imaju spavaću i dnevnu sobu, odvojene su vratima, površine 35m².

  • Usluga

    Hotel nudi All Inclusive uslugu.

  • Sadržaj

    Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, dva spoljašnja bazena, 7 vodenih tobogana, ležaljke i suncobrani kraj bazena, relax bazen, 3 bara, TV sala, amfiteatar, fitness centar, animacioni program, stoni tenis, aerodbik, pikado, sportovi na vodi (uz doplatu), Spa centar, masaža (uz doplatu), hamam, sauna, salon lepote (uz doplatu), Wi-Fi internet, doktor po pozivu, usluga pranja veša, rent-a-car, konferenkcijska sala, tri dječija bazena, mini klub (4-12 godina), dječije igralište.

  • Plaža

    Hotelska privatna pješčano-šljunkovita plaža udaljena je 80 metara od hotela, preko ulice. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela. Bar na plaži dodatno se doplaćuje.

  • Sport i zabava

    Sauna, Fitness centar, stoni tenis, sportski centar, Spa i Wellness, Sauna.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije