AKKA Lush Hotel Taksim

  1. Turska
  2. Istanbul Region
  3. Istanbul
  • AKKA Lush Hotel Taksim
  • 23 slika

Hotel Akka Lush ★★★★ - Taksim, Istanbul, Turska je dobro pozicionirani hotel koji se nalazi na samo 300 metara od živahnog trga Taksim, u blizini je ulice Istiklal u Istanbulu. Hotel se nalazi nadomak niza zabavnih sadržaja, znamenitosti i raznih prodavnica. Linije javnog prevoza dostupne su u blizini i nude lak pristup drugim dijelovima grada. Gosti mogu istražiti zadivljujuću Plavu džamiju, Topk

O AKKA Lush Hotel Taksim


Hotel Akka Lush ★★★★ - Taksim, Istanbul, Turska je dobro pozicionirani hotel koji se nalazi na samo 300 metara od živahnog trga Taksim, u blizini je ulice Istiklal u Istanbulu. Hotel se nalazi nadomak niza zabavnih sadržaja, znamenitosti i raznih prodavnica. Linije javnog prevoza dostupne su u blizini i nude lak pristup drugim dijelovima grada. Gosti mogu istražiti zadivljujuću Plavu džamiju, Topkapi palatu i Aja Sofiju, kao i uživati u uzbudljivom iskustvu kupovine na Kapali čaršiji udaljenoj 3,5 km. Ovaj šarmantni hotel uživa u modernom stilu, dočekujući goste uz obećanje toplog gostoprimstva i odlične usluge. 
Položaj Akka Lush hotela:
Ovaj hotel je smješten u srcu Istanbula i na samo nekoliko minuta hoda do trga Taksim. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim istorijskim znamenitostima grada. Nalazi se na oko 0,2 km od ulice Istiklal, oko 0.5 km od Metro stanice Taksim -Talimhane Exit, 1.3 km od Galata Tornja, oko 2.7 km od Sulejmanove džamije, oko 2.8 km od Aja Sofije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 44 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 39 km.
Hotelski sadržaj:
Hotel Akka Lush 4* sadrži restoran, recepciju, kafe u lobiju hotela, tursko kupatilo, saunu itd. 
Smještaj:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Standard sobe, bez pogleda (pogled uglavnom na unutrašnjost hotela), imaju SAT TV, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), papuče, fen za kosu, set za pripremanje kafe/čaja, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu). Superior sobe imaju pogled, uglavnom na grad.
Usluga:
Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.
Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. .
Napomena:
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u hotelu.www.akkahotels.com


Lokacije