Akka Suites (Boutique Hotel)

  1. Turska
  2. Istanbul Region
  3. Istanbul
  • Akka Suites (Boutique Hotel)
  • 44 slika

AKKA Suites Kategorizacija hotela: Boutique hotel Položaj : Hotel se nalazi u ulici Istiklal na Taksimu, najpopularnijoj četvrti Beyoğlua. Dovoljno blizu najpopularnijih mjesta za zabavu, muzeja i historijskih četvrti u gradu; ova regija je idealno mjesto za boravak u Istanbulu! Hotel nudi odlične usluge smještaja za goste sa autentičnim ambijentom i kvalitetnom uslugom. Prostrane i udobne sobe sa

O Akka Suites (Boutique Hotel)

AKKA Suites 
Kategorizacija hotela: Boutique hotel
Položaj: Hotel se nalazi u ulici Istiklal na Taksimu, najpopularnijoj četvrti Beyoğlua. Dovoljno blizu najpopularnijih mjesta za zabavu, muzeja i historijskih četvrti u gradu; ova regija je idealno mjesto za boravak u Istanbulu! Hotel nudi odlične usluge smještaja za goste sa autentičnim ambijentom i kvalitetnom uslugom. Prostrane i udobne sobe sa pažljivo biranim detaljima omogućava porodicama da se osjećaju ugodno. 

Smještaj: Standardne sobe (bez pogleda) su za dvije osobe i površina varira od 23 – 31 m², dok su superior sobe površine 18-23 m². Sobe imaju 1 francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Određene sobe imaju balkon. Voda, kafa i čaj su besplatni. Na zahtjev hotel besplatno obezbjeđuje u sobi  stol za peglu i peglu.
Deluxe sobe su površine između 25-38 m², sobe imaju kuhinju, francuski krevet, dupla sofa i električni kamin, deluxe family sobe su površine od  30 – 32 m² i predviđene su za maksimalno 4 osobe. 
Deluxe Suite je predviđen za tri osobe, veličina sobe je između 24 – 32 m², ima jedan francuski krevet i 1 sofu.
Usluga: BB (noćenje/doručak) - U okviru objekta poslužuje se kontinentalni ili bife doručak.
Na raspolaganju su restoran, recepcija otvorena 24 sata.  

www.akkahotels.com


Lokacije