Grand Beyazit

  1. Turska
  2. Istanbul Region
  3. Istanbul
  • Grand Beyazit
  • 24 slika

Hotel Grand Beyazit 4* - Sultanahmet Položaj: Smješten je u srcu Istanbula na lokaciji Laleli, 350m udaljen od Kapali čaršije. Gosti mogu lako pješice da dođu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sabiha Gokcen aerodroma. Smještaj: Sobe hotela Grand Beyazit 4* su dvokrevetne (dva odvojena lež

O Grand Beyazit

Hotel Grand Beyazit 4* - Sultanahmet

Položaj: Smješten je u srcu Istanbula na lokaciji Laleli, 350m udaljen od Kapali čaršije. Gosti mogu lako pješice da dođu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sabiha Gokcen aerodroma.

Smještaj: Sobe hotela Grand Beyazit 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, aparat za kafu/čaj, sef (uz doplatu, na licu mjesta), mini bar (uz doplatu, na licu mjesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga: Noćenje sa doručkom - doručak kontinentalni.

https://www.hotelbeyazid.com/


Lokacije