Hotel Centrum Istanbul

  1. Turska
  2. Istanbul Region
  3. Istanbul
  • Hotel Centrum Istanbul
  • 34 slika

Hotel Centrum - Sultanahmet, Istanbul, Turska se nalazi u blizini palate Topkapi. Smješten je na pješačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamijei Kapali čaršije, nudi uslugu NoÄnoćenje sa doručkom. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a od aerodrom Sabiha Gokcen oko 41 km. Položaj Centrum hotela: Hotelski sadržaj: Hotel Centrum 3* ima recepciju, restoran na vrhu hotela, sa panoramskim

O Hotel Centrum Istanbul

Hotel Centrum - Sultanahmet, Istanbul, Turska se nalazi u blizini palate Topkapi. Smješten je na pješačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamijei Kapali čaršije, nudi uslugu NoÄnoćenje sa doručkom. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a od aerodrom Sabiha Gokcen oko 41 km.
Položaj Centrum hotela:
Hotelski sadržaj:
Hotel Centrum 3* ima recepciju, restoran na vrhu hotela, sa panoramskim pogledom na grad i bar, Wi-Fi internet na recepciji, hamam, saunu, masažu, itd.
Smještaj:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja, ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mjesta), sef (uz doplatu, na licu mjesta), SAT TV, telefon, klimu.
Usluga:
Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.
Način usluživanja - (meni ili švedski sto ili samoposluživanje, itd.) 
www.hotelcentrumistanbul.com


Lokacije