Sim Hotel

  1. Turska
  2. Istanbul Region
  3. Istanbul
  • Sim Hotel
  • 26 slika

Hotel Sim ★★★ - Laleli, Istanbul, Turska Položaj : Hotel Sim smješten je u Istanbulu, na 2 km od Sulejmanove džamije i Konstantinovog stuba, na 2,7 km od Cisterne Bazilike i na 2,9 km od Plave džamije. Pijaca začina se nalazi na 3,1 km, a Kapali čaršija na 3,2 km od hotela Sim. Tramvajska stanica Aksaray i železnička stanica Yenikapi nalaze se na 400 metara od hotela. Novi aerodrom je udaljen oko

O Sim Hotel

Hotel Sim ★★★ - Laleli, Istanbul, Turska


Položaj: Hotel Sim smješten je u Istanbulu, na 2 km od Sulejmanove džamije i Konstantinovog stuba, na 2,7 km od Cisterne Bazilike i na 2,9 km od Plave džamije. Pijaca začina se nalazi na 3,1 km, a Kapali čaršija na 3,2 km od hotela Sim. Tramvajska stanica Aksaray i železnička stanica Yenikapi nalaze se na 400 metara od hotela. Novi aerodrom je udaljen oko 34 km, a aerodrom Sebiha Gokcen na oko 33 km.

Sadržaj: Hotel Sim ima vrt, recepciju, zajednički salon i bar.

Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga: Noćenje sa doručkom - Doručak kontinentalni, švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.)

https://sim-hotel.business.site/

Lokacije