Club Paradisio El Gouna (Formerly - Club Med El Gouna)

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. El Gouna
  • Club Paradisio El Gouna (Formerly - Club Med El Gouna)
  • 76 slika

LABRANDA CLUB PARADISIO 4* - EL GOUNA - " Egipatska Venecija", koja je samo 22 km udaljena od Hurgade, razvila se u jedno od najekskluzivnijih i najmondenijih turističkih odmarališta na obali Crvenog mora. Njihovi hoteli nude šarenu paletu sportskih aktivnosti, živahnog noćnog života i mogućnosti istraživanja historijskih, arheoloških i kulturnih riznica Egipta. U El Gouni su i dobri restorani i t

O Club Paradisio El Gouna (Formerly - Club Med El Gouna)

LABRANDA CLUB PARADISIO 4* - EL GOUNA - " Egipatska Venecija", koja je samo 22 km udaljena od Hurgade, razvila se u jedno od najekskluzivnijih i najmondenijih turističkih odmarališta na obali Crvenog mora. Njihovi hoteli nude šarenu paletu sportskih aktivnosti, živahnog noćnog života i mogućnosti istraživanja historijskih, arheoloških i kulturnih riznica Egipta. U El Gouni su i dobri restorani i trgovine, pravi bazar, kafane, diskoteke i galerije te moderna marina.
 
Položaj
Hotel je od centra El Goune udaljen  1 km, , od aerodroma Hurghada 20 km.
 
Smještaj
Labranda Club Paradisio hotel ima ukupno 239 soba + 12 suits-a. Club sobe 21-26m2, Junior sduits 45m2, Suits 50m2 i Paradiso Suits 80m2 i sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, telefon, sef, set za kafu i čaj mini bat ( uz nadoplatu),satelistsku TV , balkon ili terasu.
 
Usluga
All incusive usluga – švedski sto za doručak, ručak, večeru, rani doručak, užina tokom dana, lokalna alokohlna i bezalkoholna pića, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa ( Koncept All inclusve potražite na recepciji hotela ili u sobama). Koncept ne uključuje uvozna pića,  A la Cartre restorane, usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, taxi servis, telefon, internet , fax, šoping centar, mjenjačnica, frizer. WIFI internet konekcija besplatna u sobama i javnim prostorima hotela.
 
Sadržaj
Gostima su na raspolaganju 3 bazena ( 2 se griju tokom zime), obojka na pijesku, pikado, stoni tenis. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, časovi ronjenja, vožnja kanuom,  usluge Spa centra sa velikim izborom masaža, saunom, hamamom, Turskim kupatilom...Zabavni porgram tokom dana i večeri. Mini klub za djecu.
Gosti kluba Labranda Club Paradisio takođe imaju pristup svim sadržajima sestrinskog hotela
Steigenberger  Golf Resort  ( unutar kojeg se nalazi impresivni golf teren s 18 rupa) koji se nalazi u blizini i do njega se lako može doći brodom.
 
Plaža: 
Hotel ima privatnu, uređenu, pješčanu plažu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

https://hotels.elgouna.com/hotel/club-paradisio-el-gouna


Lokacije