Bluesun Hotel Elaphusa

 1. Hrvatska
 2. Dalmacija
 3. Bol
 • Bluesun Hotel Elaphusa
 • 51 slika

BLUESUN HOTEL ELAPHUSA 4* Bol, Brač Položaj Smješten na Bolu, 50m od plaže, 10min od plaže Zlatni rat. Hotel je od centra udaljen 800m. Smještaj Ukupno 307 soba. Pojedine sobe se mogu spojiti u porodične sobe. Sobe su sa pogledom na park i more. Sve obe imaju klima uređaj, LCD TV sa satelitskom TV i međunarodnim kanalima, besplatan WI FI, sef, telefon, tuš, fen, mini bar uz doplatu, dječiji krevet

O Bluesun Hotel Elaphusa

BLUESUN HOTEL ELAPHUSA 4* Bol, Brač

 • Položaj

  Smješten na Bolu, 50m od plaže, 10min od plaže Zlatni rat. Hotel je od centra udaljen 800m.

 • Smještaj

  Ukupno 307 soba. Pojedine sobe se mogu spojiti u porodične sobe. Sobe su sa pogledom na park i more. Sve obe imaju klima uređaj, LCD TV sa satelitskom TV i međunarodnim kanalima, besplatan WI FI, sef, telefon, tuš, fen, mini bar uz doplatu, dječiji krevet ( na zahtjev), kuhalo za vodu. Sobe su nepušačke i određene sobe su prilagođene osobama sa invaliditetom. Dozvoljen je boravak kućnim ljubimcima (psima) do 15 kg uz doplatu.

 • Usluga

  Usluga polupansion na bazi švedskog stola. Doručak se poslužuje od 07:00 do 10:00h, večera od 19:00 do 21:00h. Veganske i vegetarijanske opcije na zahtijev. Restoran u kojem se poslužuju obroci ima kapacitet od 550 mjesta raspoređenih unutra i na terasi restorana.

 • Sadržaj

  Pored glavnog restorana hotel ima Tavernu Vallum sa A la Carte uslugom i ponudom autohtonih jela sa otoka Brača. kapacitet Taverne je 80 sjedećih mjesta, Aperitiv Bar sa velikom ponudom kolača, osvježavajućih pića, koktela, Pool bar sa snack ponudom, koktel i vinskom ponudom. restoran Plaža Borak ¸- A la Carte restoran na plaži sa mediteranskom hranom i pogledom na plažu Zlatni Rat, uz predhodnu rezervaciju gosti mogu večerati na plaži uz muziku uživo. kapacitet je 270 sjedećih mjesta. Coctail Bar Bolero, nalazi se u hladu borova, uz šetnicu i more. U ovom baru gostima se pored pića, koktela mogu poslužiti i kafa i kolači. Kapacitet je 200 sjedećih mjesta.

 • Plaža

  Javna plaža, suncobrani i ležaljke se dodatno iznajmljuju i plaćaju. Plaža Zlatni rat je od hotela udaljena 10 min.

 • Sport i zabava

  Unutrašnji i vanjski bazeni sa morskom vodom, terasa za sunčanje, besplatni suncobrani i ležaljke.Hotel ima kuglanu ( uz doplatu), fitness centar, uz doplatu individualni treninzi, aqua aerodbik, joga, tenis ( uz doplatu), teren za fudbal, odbojku na pijesku, pikado, šah, karte, domine.

 • Napomena

  Sve sobe su renovirane 2022.god.

 • Web stranica hotela

Lokacije