Remisens Hotel Epidaurus

  1. Hrvatska
  2. Dubrovačka regija
  3. Cavtat
  • Remisens Hotel Epidaurus
  • 29 slika

Položaj : Remisens Hotel Epidaurus smješten je na samoj obali mora u Uvali Tiha, 1 km od slikovite srednjovjekovne jezgre grada Cavtata. a Aerodrom Dubrovnik nalazi se na udaljenosti 5 km od hotela. Smještaj: Hotel raspolaže sa 312 soba, raspoređenih u 5 povezanih zgrada. Sve sobe su klimatizirane, imaju LCD TV, fen, minibar (uz doplatu), telefon, sef. U sobama je dostupan besplatan WIFI. Usluga

O Remisens Hotel Epidaurus

Položaj: Remisens Hotel Epidaurus smješten je na samoj obali mora u Uvali Tiha, 1 km od slikovite srednjovjekovne jezgre grada Cavtata. a Aerodrom Dubrovnik nalazi se na udaljenosti 5 km od hotela.

Smještaj: Hotel raspolaže sa 312 soba, raspoređenih u 5 povezanih zgrada. Sve sobe su klimatizirane, imaju LCD TV, fen, minibar (uz doplatu), telefon, sef. U sobama je dostupan besplatan WIFI.

Usluga: All Inclusive: doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, pića tokom obroka (lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, vino, pivo, voda, sokovi, kafa i čaj), grickalice (između ručka i večere). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i druga pića poslužuju se od 10:00 do 23:00 (od 23:00 do 24:00 uz doplatu). Beach bar 10:00-24:00, lobby bar 17:00-24:00.

Sadržaji: 2 vanjska bazena, dječiji vanjski bazen; igralište za djecu, Mini Club, te Teen Club; večernji program animacija; besplatan WIFI u cijelom hotelu; parking.

Plaža: Hotelska privatna šljunčana plaža. Ležaljke i suncobrani su besplatni, u skladu sa raspoloživosti. Peškiri su besplatni (uz depozit).

Dodatne informacije: Hotel je u potpunosti renoviran 2017. godine. Check in je od 15:00h, a check out do 11:00h.

www.remisens.com


Lokacije