Parkim Ayaz

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Parkim Ayaz
  • 63 slika
  • Naša preporuka

PARKIM AYAZ HOTEL 4* Bodrum Hotel zauzima površinu od 20.000 m². Hotel je otvoren 1998.godine, a posljednji put je renoviran 2023. godine. Položaj Hotel se nalazi u Gumbetu. Od Međunarodnog aerodroma Bodrum Milas udaljen je 40km , a 3km od centra Bodruma. Smještaj Hotelski kompleks se sastoji iz dvospratnih i trospratnih zgrada. Raspolaže sa ukupno 360 soba. 266 Standardnih soba (20 m² max.2+1pax)

O Parkim Ayaz

PARKIM AYAZ HOTEL 4* Bodrum Hotel zauzima površinu od 20.000 m². Hotel je otvoren 1998.godine, a posljednji put je renoviran 2023. godine.

  • Položaj

    Hotel se nalazi u Gumbetu. Od Međunarodnog aerodroma Bodrum Milas udaljen je 40km , a 3km od centra Bodruma.

  • Smještaj

    Hotelski kompleks se sastoji iz dvospratnih i trospratnih zgrada. Raspolaže sa ukupno 360 soba. 266 Standardnih soba (20 m² max.2+1pax), 21 Superior soba (30m², sa jacuzijem, max.2pax ),59 Family soba ( 35m2, max.3+1pax),14 Delux soba (30m2,,ax.2pax ) Sve sobe imaju kupatilo s tušem, fen,split klima sistem,mini bar,sef, TV sa satelitskim kanalima i muzičkim programima, set za kafu i čaj, balkon ili terasu.

  • Usluga

    All inclusive usluga: Doručak, kasni doručak, ručak i večera, dječiji buffet..Snack tokom dana, ponoćna supa, vrijeme za kafu i čaj, slastičarna, sladoled u određeno vrijeme. A la Cartre restorani jendom u toku boravka. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 24:00. Loby bar otvoren 24h ( samo soft drinks / pića ). Koncept ne obuhvata: svježe voćne sokove, room service o sva uvozna pića.

  • Sadržaj

    Glavni restoran, A la Cartre restorani ( Talijanski i Rbiblji ), barovi i restorani unutra cijelog kompleksa. Lobo bar 24 sata. Uz doplatu su usluge doktora, taxi servis, vešeraj, čuvanje djece, telefon i fax., Konferencijska sala. WIFI ( wiraless) besplatan u loby dijelu.

  • Plaža

    Hotel posjeduje sopstvenu pješčano-šljunkovitu plažu dugu 250 metara. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela. Peškire za plažu je moguće dobiti uz depozit.

  • Sport i zabava

    3 bazena (od kojih je jedan sa toboganom, a jedan sa jacuzijem), ležaljke i suncobrani pored bazena, peškiri za bazen ( uz depozit), dječiji mini klub (4-12 godina), tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, aerobik, teretana, pikado, stoni tenis, tenis i animacioni programi.Plaćaju se usluge Spa centra, masaže i svi sportovi na vodi.

  • Napomena

    Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije